Efter ett sommaruppehåll öppnar vi nu Föräldrawebbens chatt igen. Varje tisdagskväll kl 18-20 under höstterminen finns Föräldrawebbens medarbetare på plats för att svara på frågor i chatten. Alla frågor från småbarnskolik till tonårskalabalik är välkomna och du kan vara helt anonym. Ingen annan kan se vad du och Föräldrawebben skriver om.

På tisdag har vi ett extra fokus på skolstart för de äldre barnen och återgång till förskolan för de yngre. Har frågor och funderingar kring skol- och förskolestarten och allt vad den kan medföra i form av frågor kring kompisrelationer, ensamhet, prestationsångest med mera, så hör av dig. Vi finns redo på tisdag för att lyssna, ge råd och stöd. Välkommen!

Upptäck Föräldrawebben

  • Här finns Föräldrawebben för dig som har yngre barn: yngrebarn.valdemarsvik.se
  • Här finns Föräldrawebben för dig som har äldre barn: tonarsbarn.valdemarsvik.se
  • Chatten öppnar i den gula meddelanderutan (till höger på Föräldrawebbens sidor) på tisdagar kl 18:00-20:00.