Det är inte lätt att vara förälder, och ibland behöver man bolla med någon annan än sina närmaste.  

Vi på Föräldrawebben finns här för dig. Du kan alltid skicka ett meddelande till oss, men ibland kan det också vara skönt att vara helt anonym. Därför håller vi vår chatt öppen, varje tisdagskväll, kl 18:00-20:00. Du kan fråga om precis vad som helst, och ingen annan kan se vad du och Föräldrawebben pratar om.
Du hittar chatten i den gula meddelande/chatrutan till höger på https://yngrebarn.valdemarsvik.se/ och på https://tonarsbarn.valdemarsvik.se/.

Välkommen in!

Om chatten

Föräldrawebbens chatt bemannas tisdagar mellan klockan 18:00 och 20:00 av medarbetare inom kommunens råd & stöd-enhet. Vi har även gästchattare från andra verksamheter i kommunen, och ibland har vi externa gäster från andra myndigheter. Chatten hittar på Föräldrawebbens sidor, i den gula meddelande/chattrutan. När chatten är obemannad kan du skicka ett meddelande om du vill få kontakt med oss. Kom ihåg att du alltid är anonym i chatten och att ingen annan kan se vad du och Föräldrawebben chattar om.