Tisdagschatt om det svåra med relationer – gästchattare med juridisk kompetens på plats den 14 december

I adventstid får kommunens Råd- och stödenhet fler frågor som rör relationer. Det han handla om allt från de vuxnas relation till varandra, syskonrelationer, förälder och barn-relationer eller andra relationer med närstående som påverkar familjen negativt.

Är du orolig inför jul- och nyårsfirandet? Finns det risk för ökade spänningar och konflikter? Känner du dig ensam? Då finns vi här för dig. Den 14 december har vi dessutom en person med specialistkunskaper inom familjerätt på plats för att svara på frågor som rör separation, skilsmässa, vårdnad om barn och liknande.

Du kan höra av dig till oss på olika sätt, men väljer du att chatta med oss kan du vara helt anonym. Vi håller chatten igång varje tisdag under hela december, från klockan 18:00 till 20:00.

Så fungerar chatten

Chatten är öppen på tisdagar mellan klockan 18:00-20:00. I chatten är du helt anonym, och ingen annan kan läsa vad du och Föräldrawebben pratar om. Du hittar Föräldrawebbens chatt i den gula chatt-/meddelanderutan på Föräldrawebbens sidor:

Föräldrawebben för dig som har yngre barn

Föräldrawebben för dig som har tonårsbarn