I föräldrachatten den 15 februari klockan 18-20 är tisdagschatten igång igen. Under kvällen finns, förutom Föräldrawebbens medarbetare från kommunens råd- och stödenhet, även Lina Schröck från biblioteket bakom tangentbordet. Lina kan svara på dina frågor kopplade till ditt barns läsning, bibliotekets aktiviteter, skolbibliotekariernas verksamhet och liknande.

Som vanligt kan du ställa vilka frågor som helst kring ditt barn och ditt föräldraskap – allt från de där små funderingarna i vardagen till de stora svåra frågorna. I chatten är du helt anonym och ingen annan kan läsa vad du och Föräldrawebben chattar om.

Välkommen in!

Lina Schröck

Du hittar chatten i den gula meddelande/chatrutan på denna sida. När chatten är obemannad kan du skicka ett meddelande om du vill få kontakt med oss. Kom ihåg att du alltid är anonym i chatten och att ingen annan kan se vad du och Föräldrawebben chattar om.