Ikväll har våra familjebehandlare sällskap av kommunens elevhälsa. Temat är skärmtid och Internet kopplat till hälsa. Hur påverkar skärmtiden barnens rörelsebehov? Hur kan du som förälder peppa ditt barn att bli mer fysisk aktiv? Och hur stöttar man sitt barn som blivit ledsen av något som hänt på nätet? Finns det hjälp att få om du som förälder inte räcker till?

Chatten är som vanligt öppen klockan 18:00-20:00. Som vanligt kan du fråga vad du vill som rör barn och föräldraskap. Inga frågor är för små eller för stora, vi finns här för dig. Och kom ihåg att du alltid är anonym i chatten och att ingen annan kan se vad du och Föräldrawebben chattar om.

Chatten finns i det gula chatt/meddelandefönstret till höger på Föräldrawebbens sidor. Tisdagar mellan klockan 18:00-20:00 blir meddelanderutan till ett chattfönster. Välkommen in.

Här kan du läsa mer om ungdomar, Data och Internet